Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Nouă școli din județul Cluj, închise parțial din cauza gripei! Una e din Dej

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Ministerul Educaţiei anunţă miercuri că 104 şcoli din toată ţara sunt închise integral sau parţial din cauza îmbolnăvirilor cu gripă, iar 3600 de elevi nu merg la cursuri.

Potrivit situaţiei centralizate de Ministerul Educaţiei, la nivel naţional, sunt închise următoarele unităţi de învăţământ:

 • În judeţul Alba sunt două unităţi de învăţământ închise parţial
 • În judeţul Braşov sunt 14 de unităţi de învăţământ închise parţial
 • În Municipiul Bucureşti sunt 55 de unităţi de învăţământ închise parţial
 • În judeţul Călăraşi este o unitate de învăţământ închisă parţial
 • În judeţul Cluj sunt nouă unităţi de învăţământ închise parţial
 • În judeţul Constanţa sunt cinci unităţi de învăţământ închise parţial
 • În judeţul Dâmboviţa sunt două unităţi de învăţământ închise parţial
 • În judeţul Ialomiţa este o unitate de învăţământ închisă parţial
 • În judeţul Iaşi este o unitate de învăţământ închisă parţial
 • În judeţul Ilfov este o unitate de învăţământ închisă parţial
 • În judeţul Maramureş este o unitate de învăţământ închisă parţial
 • În judeţul Mureş este o unitate de învăţământ închisă parţial
 • În judeţul Olt este o unitate de învăţământ închisă parţial
 • În judeţul Sălaj sunt patru unităţi de învăţământ închise parţial
 • În judeţul Sibiu este o unitate de învăţământ închisă parţial
 • În judeţul Suceava sunt trei unităţi de învăţământ închise parţial
 • În judeţul Teleorman sunt două unităţi de învăţământ închise parţial

În județul Cluj sunt închise parțial: Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Dej; Scoala Gimnaziala Octavian Goga Cluj-Napoca; Scoala Gimnaziala Ion Creanga Cluj-Napoca; Gradinita cu PP. Licurici Cluj-Napoca; Școala Gimnaziala Luna de Sus; Colegiul National Emil Racovita Cluj-Napoca; Liceul Teoretic Elf Cluj-Napoca; Liceul teoretic Avram Iancu Cluj-Napoca; Liceul Waldorg Cluj-Napoca. 

Ştiri din zonă

Cluj | Cinci dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor

Publicat acum

pe

loading...

Cluj | Polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari continuă să acționeze integrat, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență, prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul cu persoane care revin din afara granițelor țării.

În ultimele 24 de ore, 662 de forțe de ordine au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 505 de persoane, fiind controlate totodată 23 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

De asemenea, au fost derulate 244 de acțiuni de verificare a locațiilor de carantinare/izolare. Au fost aplicate 229 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 445.880 lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanței militare în vigoare.

De la debutul pandemiei până în prezent, au fost înregistrate 5 dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

În domeniul situațiilor de urgență au fost implicate 43 de cadre ale ISU Cluj, pentru acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, precum și pentru desfășurarea activității specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției. În ultimele 24 de ore, au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 804 persoane reîntoarse în țară, spre locurile de carantină sau autoizolare.

De asemenea, peste 1.600 de clujeni au primit informații medicale prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030), de la cadrele medicale desemnate de Direcția de Sănătate Publică în acest sens.

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 715 persoane în carantină, 2.651 persoane în autoizolare la domiciliu, 71 persoane depistate pozitiv din județul Cluj, internate la spitalele din Cluj-Napoca.

Continuă să citești

Ştiri din zonă

Sunt 71 de persoane din județul Cluj infectate cu coronavirus

Publicat acum

pe

loading...

Autoritățile au anunțat că la nivelul județului Cluj sunt 71 de persoane depistate pozitiv cu COVID-19, internate în spitale.

Astăzi, 6 aprilie, situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 715 persoane în carantină, 2.651 persoane în autoizolare la domiciliu și 71 persoane depistate pozitiv din județul Cluj, internate la spitalele din Cluj-Napoca.

Continuă să citești

Ştiri din zonă

Cluj | O minoră a DISPĂRUT! Polițiștii o caută. Ai văzut-o? – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

O minoră în vârstă de 17 de ani, din comuna Viișoara, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 1 aprilie, însă nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 10.00, CIONTA PAULA-GEORGIANA, în vârstă de 17 de ani, din comuna Viișoara, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE  – înălțime 1.65 m, 78kg, fața rotundă, părul șaten deschis, ochii căprui; uneori poartă lentile de contact colorate.

Nu au fost puse la dispoziție informații despre îmbrăcămintea pe care o purta la momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare