Conectează-te cu noi

Naţional

Noul iPhone 11 are concurenţă! Huawei a lansat noul telefon Mate 30 – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Huawei a lansat, miercuri, la München, noul smartphone Mate 30, în trei variante, care îşi propune să concureze cu iPhone 11 de la Apple, dar care este şi primul dispozitiv supus restricţiilor comerciale americane, neputând folosi aplicaţiile sistemului de operare Android al Google.

Noile telefoane ale firmei chineze sunt mai compacte, camerele sunt de calitate şi ecranele mai luminoase, transmite Reuters. Richard Yu, şeful diviziei de consumer business din Huawei, a prezentat telefoanele Mate 30 Pro şi Mate 30 în cadrul unui eveniment care a avut loc la München.

Are un ecran mare, dar este foarte compact în mână”, a spus Yu despre telefon, a cărui soartă în Europa va depinde de decizia clienţilor de a cumpără un dispozitiv fără acces la software-ul şi aplicaţiile furnizate de Google.

Compania chineză se aşteaptă ca interdicţiile aplicate de SUA să o coste 10 miliarde de dolari.

Huawei a lansat modelele Mate 30, Mate 30 Pro şi Mate 30 RS, ultimul realizat în parteneriat cu compania auto Porsche, acesta fiind modelul de lux.

Preţurile dispozitivelor sunt cuprinse între 800 şi 2.100 de euro.

Oficialii companiei au prezentat serviciile pe care Huawei le pune la dispoziţia utilizaorilor şi care caută să compenseze lipsa aplicaţiilor Google – Huawei Services, Huawei AppGalery sau Huawei Mobile Services. Compania are un buget de1 miliard de dolari pentru dezvoltatorii de aplicaţii.

Compania a mai prezentat şi Huawei Watch GT2, precum şi primul său televizor inteligent, Huawei Vision.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER