Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Nu mai trebuie să scoți lichidele și electronicele din bagajul de mână, la controlul din aeroportul Cluj

Publicat acum

pe

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj este primul din România, și printre primele din Europa, unde pasagerii nu mai trebuie să scoată lichidele și aparatele electronice din bagajul de mână, la controlul de securitate, începând din 14 iulie 2022.

Această realizare a fost posibilă în urma cooperării dintre aeroportul clujean, Brigada Antitero din cadrul SRI și Autoritatea Aeronautică Civilă Română. Controlul de securitate pe aeroport este efectuat de Brigada Antitero din cadrul SRI.

Facilitatea vine ca urmare a achiziționării echipamentelor de scanare standard C3 cu o capacitate avansată și rapidă de procesare a bagajelor, determinând reducerea timpului de așteptare pentru pasageri la efectuarea controlului de securitate.

”Începând de astăzi, pasagerii pot să își ducă apă, suc sau orice alt lichid cu ei și să nu mai fie nevoiți să le cumpere din aeroport, unde sunt foarte scumpe. Este o realizare foarte mare. Nu există limită de cantitate. Asta se aplică și în cazul cremelor sau a parfumurilor”, a declarat directorul general al Aeroportului Cluj, David Ciceo.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER