Conectează-te cu noi

Naţional

NU SCĂPĂM DE GER! Luni și marți va fi foarte rece în Transilvania

Publicat acum

pe

frig

Temperaturile maxime se vor incadra intre -16 si -6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -26 si -10 grade, mai scăzute in estul Transilvaniei pană in jurul valorii de -29 de grade, informează ANM.

În țară, cerul va fi variabil, cu innorări mai persistente în nord-est, iar în cursul zilei și în sud-vest va mai ninge slab, local în jumătatea de nord a Moldovei, în Banat și Oltenia și numai izolat și trecător în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări in Moldova, Banat si Crisana, dar si in zonele de munte si pe litoral. Mai ales in a doua parte a intervalului, izolat se va semnala ceată, asociată cu depunere de chiciură.

Marți, vremea va fi in continuare geroasă dimineata si noaptea, iar in centru, sud si est, local si ziua. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -14 si -6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -25…-22, izolat, in zonele depresionare din nord-vest si centru si in jur de -4 grade pe litoral. In cursul zilei cerul va fi variabil in cea mai mare parte a tării si doar izolat va ninge slab in nord-est si in extremitatea de sud a teritoriului. Spre seară si noaptea, nebulozitatea se va accentua si va cuprinde treptat majoritatea regiunilor, iar in jumătatea de sud-est, ninsorile se vor extinde si local se va depune strat nou si consistent de zăpadă.

Pe litoral, spre sfarsitul noptii, precipitatiile vor fi mixte si se va produce polei. Vantul va sufla slab si moderat, dar in cursul noptii in Dobrogea, Bărăgan si sudul Moldovei se va intensifica si temporar va viscoli si spulbera zăpada.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER