Conectează-te cu noi

Eveniment

PREMIERĂ. O asistentă și o infirmieră de la spitalul din Dej, VINDECATE!

Publicat acum

pe

VESTE BUNĂ | O asistentă și o infirmieră de la Spitalul Municipal Dej, infectate cu noul coronavirus, au fost declarate vindecate, fiind totodată externate din spitatele dedicate.

Este vorba despre o asistenta medicală de pe secția Interne și o infirmieră de pe secția Contagioase. În urmă cu aproximativ două săptămâni, cele două femei au fost confirmate pozitiv, după ce au intrat în contact cu pacienți infectați cu COVID-19. La scurt timp, ambele au fost transportate la spitale dedicate din Cluj-Napoca.

La sfârșitul săptămânii trecute, vineri, cele două cadre medicale au fost testate din nou, iar rezultatul a fost negativ. Ieri, asistenta și infirmiera au repetat testul, rezultatul a fost același, astfel că femeile au fost declarate vindecate și au fost externate. Acestea vor mai rămâne în autoizolare două săptămâni, iar apoi se vor întoarce la muncă.

În total, cinci cadre medicale de la Spitalul Municipal Dej au fost confirmate cu COVID-19. Două s-au vindecat deja, astfel că mai rămân trei cazuri ”active”: o infirmieră de pe Contagioase și două asistente din Camera de Primiri Urgențe (CPU).

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

loading...
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER