Conectează-te cu noi

Sport

O echipă de lângă Dej a promovat în Liga 3 – FOTO

Publicat acum

pe

O echipă aflată la numai 13 kilometri de municipiul Dej a reușit să promoveze din Liga 4 în Liga 3. Cel mai probabil, aceasta va fi ”colegă de serie” cu Unirea Dej.

Ieri după-masă, a avut loc returul meciului de baraj dintre CS Barcău Nușfalău (campioana județului Sălaj – Liga a IV-a) și Vulturul Mintiu Gherlii (campioana județului Cluj – Liga a IV-a). La finalul celor 90 de minute de joc, tabela de marcaj a indicat 4-4.

Cum în tur, primul meci de baraj s-a încheiat 8-2 în favoarea echipei din Mintiu Gherlii, aceasta a reușit să promoveze în Liga 3. În lotul nou-promovatei se află mai mulți jucători care au evoluat, în trecut, pentru Unirea Dej.

În urma rezultatelor din retur, au promovat în Liga 3 echipele: ACS USV Iași (Iași), Şoimii Gura Humorului (Suceava), ACSM Ceahlaul Piatra Neamț 2 (Neamț), CS Diosig Bihardioszeg (Bihor), Oașul Negrești Oaș (Satu Mare), Vulturul Mintiu Gherlii (Cluj), CIL Blaj (Alba), CS Gheorgheni (Harghita), CS Iernut (Mureș), Vulturii Fărcășești (Gorj), CS Timișul Șag (Timiș), Viitorul Arad (Arad), Sparta Râmnicu Vâlcea (Vâlcea), ACS Speed Academy Pitești (Argeș), ACS Urban Titu (Dâmbovița), ACS FC Dinamo București (București), CSM Fetești (Ialomița), CSO Băicoi (Prahova), CSM Adjud (Vrancea), Viitorul Cireșu (Brăila) și CS Medgidia (Constanța).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER