Conectează-te cu noi

Eveniment

O nouă acțiune a polițiștilor, la Dej. Ce au verificat oamenii legii

Publicat acum

pe

În perioada 7-9 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului rutier, în scopul prevenirii evenimentelor rutiere și asigurării siguranței în trafic.

De asemenea, activitățile derulate în acest sfârșit de săptămână au urmărit totodată prevenirea comiterii unor fapte antisociale și respectarea măsurilor de combatere a infectării cu virusului Covid-19, respectiv menținerea distanțării sociale în zonele aglomerate și interiorul societăților comerciale.

În cadrul activităților au fost legitimate peste 90 de persoane și verificate circa 60 de autovehicule.

În total, abaterile de la prevederile legislative au condus la aplicarea unui număr de 42 de sancțiuni contravenționale, din acestea 24 reprezentând încălcarea normelor OUG 195/2002. Pe parcursul acțiunii au fost reținute cinci permise de conducere.

Totodată, alte 13 sancțiuni contravenționale au fost aplicate conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER