Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

O nouă companie vine în parcul industrial de la Jucu

Publicat acum

pe

consiliul judetean cluj

O nouă companie germană vine în parcul industrial de la Jucu. Mâine se va semna contractul la sediul Consiliului Județean Cluj.

Mâine, 7 iulie, cu începere de la ora 15, la în Sala Mare de Ședințe a Consiliului Județean Cluj se va semna, împreună cu reprezentanţii societăţii germane Henschel GmbH, a contractului care vizează realizarea unei importante investiţii în Parcul Industrial TETAROM III din Jucu, parc industrial administrat de forul administrativ judeţean prin intermediul societăţii sale de profil cu acelaşi nume.

Semnarea contractului se va face de către Mihai Seplecan, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, împreună cu conducerea TETAROM S.A., din partea judeţului Cluj, respectiv de către reprezentanţii societăţii Henschel GmbH, domnul Matthias Thomas Henke – proprietar şi asociat unic, domnul Rudy Thema – directorul Henschel RO SRL, societate deja înfiinţată la Cluj şi dna Hannelore Ileşan – consilier de investiţii pentru România.

Consiliul Județean Cluj precizează în acest context faptul că activitatea Henschel GmbH, societate cu o tradiţie de peste 200 de ani pe piaţa din Germania, constă, în principal, în fabricarea elementelor mecanice de transmisie pentru maşinile pe şine – tramvai, metrou, tren etc.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER