Conectează-te cu noi

Administraţie

O nouă GAFĂ LA MICA. S-a convocat o ȘEDINȚĂ ORDINARĂ a CL ilegală – FOTO

Publicat acum

pe

sedinta extraordinara Mica (2)

Cea mai recentă ședință a Consiliului Local Mica poate fi declarată ilegală și toate hotărârile din ședință pot fi anulate de către instanța competentă.

Potrivit site-ului clujust.ro, Procesul-Verbal de convocare a ședinței de consiliu local din comună din data de 16 iulie a fost încheiat pe data de 13 iulie. Potrivit Legii nr. 215/2001 privind Administrația Publică Locală se stipulează că ședințele ordinare de consiliu local trebuiesc anunțate cu cel puțin 5 zile înainte de desfășurarea lor.

Art.39 (3) Convocarea consiliului local se face în scris, prin intermediul secretarului unităţii administrativ-teritoriale, cu cel puţin 5 zile înainte şedinţelor ordinare sau cu cel puţin 3 zile înainte de şedinţele extraordinare. Odată cu notificarea convocării, sunt puse la dispoziţie consilierilor locali materialele înscrise pe ordinea de zi

După cum se poate vedea în fotografia cu procesul verbal de convocare a ședinței (FOTO JOS), data la care a fost redactat procesul verbal este 13 iulie 2015, iar ședința de consiliu local este convocată pe data de 16 iulie 2015. Acest lucru relevă faptul că legea a fost încălcată. Ședința poate fi declarată ilegală pentru că nu a fost anunțată cu cel puțin 5 zile înainte de desfășurarea ei și toate hotărârile din ședință pot fi anulate de către instanța competentă.

La Primaria Mica va avea loc maine, 16 iulie, de la ora 15.00, sedinta Consiliului Local Mica.
Pentru ca imi doresc transparenta in privinta deciziilor luate de consilierii locali si pentru ca sedintele de consiliu local sunt publice, transmit cetatenilor care doresc sa participe la sedinta, sa vina cu incredere, pentru a vedea cum se iau deciziile in ceea ce priveste comuna noastra!”, a declarat Tiberiu Zelencz, pe pagina sa de facebook, cu o zi înainte de ședința ordinară a Consiliului Local Mica.

11694776_505997209554219_5712978687678674965_n

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER