Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

O porțiune din DJ172F, de pe raza localității Mănăstirea, a luat-o la vale – FOTO

Publicat acum

pe

O bună porțiune din DJ172F, pe un tronson situat la intrare în localitatea Mănăstirea, comuna Mica, a luat-o la vale, iar circulația se desfășoară cu dificultate în zonă, pe un singur sens.

Potrivit primarului comunei Mica, Tiberiu Zelencz, problemele pe acest tronson persistă de mai multă vreme, însă doar acum, în urma precipitațiilor abundente din ultima perioadă, pământul a luat-o la vale și odată cu el și o porțiune din DJ172F.

Deși am făcut mai multe adrese către Consiliul județean Cluj, în care am prezentat starea deplorabilă a drumului, până în prezent nu s-a luat nici o măsură. Mai mult, în comuna Mica au fost afectatăe 80 de ha de teren arabil. Din păcate, pentru comuna Mica nu s-au găsit fonduri de la bugetul de rezervă al Consiliul Judeţean Cluj, faţă de alte comune care, în urma inundaţiilor, au beneficiat de sume importante de bani pentru eliminarea efectelor produse de calamităţile naturale.

Dincolo de aceste aspecte, care nu ar trebui deloc neglijate de către conducerea CJ Cluj, drumul reprezintă un real pericol pentru cei care îl tranzitează, iar cetățenii care își au locuințele în zonă pot avea în orice moment probleme din cauza alunecărilor de teren.

Eu, ca și primar, nu pot privi nepăsător această situație, care poate oricând duce la o nenorocire sau pierderi de vieți omenești.

Tocmai de aceea, domnule președinte al Consilului Județean Cluj, Alin Păunel Tișe, domnilor consilieri județeni, vă rog luați atitudine și faceți toate demersurile necesare pentru a se interveni în cel mai scurt timp în această zonă.

Nu vreau să cred că este vorba despre indiferența celor cu putere decizională în acestă direcție, și nu vreau să cred că prioritățile sunt pe criterii politice, pentru că problemele unei comunități nu trebuie privite prin prisma coloraturii politice.

Am încredere că se vor lua măsuri urgente în ceea ce privește DJ 172 F.

Consider că și cetățenii comunei Mica merită atenția Consilului Județean Cluj, iar siguranța lor este mai presus decât orice culoarea politică”, a scris, pe Facebook, edilul comunei Mica.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER