Conectează-te cu noi

Social-Cultură

O tânără din Dej a obținut 120.000 de euro de la ”Imperiul leilor” pentru afacerea începută de tatăl ei

Publicat acum

pe

Ilinca Călugăr, o tânără în vârstă de 27 de ani din Dej, a mers la ”Imperiul Leilor” pentru a solicita o investiție de 120.000 de euro pentru 19% din companie. Ea a studiat în Europa și s-a întors ca să dezvolte afacerea începută de tatăl ei: fabricarea produselor vegetale, fără aditivi sau conservanți chimici.

„Ilinca, ești foare curajoasă (…) Din păcate, mie nu-mi place nici gustul lor și nici cum arată produsele, de aceea o să mă retrag”, i-a spus Dragoș Petrescu. Mircea Căpățînă a fost de altă părere: „Mi se par cele mai bune produse vegane pe care le-am gustat. Eu cred că tu ești șansa acestui business. Tatăl tău a intrat într-o zonă de confort de-a lungul anilor. Tu vii cu un suflu nou, dar mai aveți lucruri de schimbat. Sper să te lase și tu să ai energia ca să faci schimbarea asta în companie. Probabil o să aveți șansa la investiție pentru 1 sau 2 ani”.

După ce patru Lei s-au retras, Cristina Bâtlan a venit cu o propunere neașteptată: „Bine Ilinca, ai banii de la mine!”. Antreprenoarea i-a oferit suma de 120.000 de euro pentru 19% din afacere.

Iezeress este o afacere de familie, înființată în 2002, a căror valori fundamentale încă stau la baza ei: promovarea unei alimentații sănătoase, sustenabile, prietenoase cu mediul, cu animalele și accesibilă tuturor. Au dezvoltat o gamă completă de alimentație, axându-se pe ingrediente de calitate și pe un procent ridicat de legume proaspete, facilitând aportul de nutrienți în dietă. Oferă peste 50 de produse, printre care se regăsesc și specialități vegane, care sunt creatia proprie. Firma are nouă angajați.

Ilinca a studiat ingineria biomedicală în Marea Britanie și Australia, iar după finalizarea studiilor a revenit în țară. Inițial a încercat programarea, dar a renunțat pentru Ingineria Biomedicală. În România, a demarat procesul de preluare a afacerii familiei. A păstrat doar numele, a rebrenduit și a creat produse. Dejeanca – care mai are o soră – iubește să călătorească, vizitând deja 40 de țări.

Nu uita să te abonezi GRATUIT la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi în timp real cele mai importante știri din Dej! Click AICI, apoi apasă ”Urmărește” (dreapta sus)!

sursă: ProTV

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: Topul celor mai citite știri din 2023 - Dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER