Conectează-te cu noi

Social-Cultură

O tânără din Gherla, make-up artistul numărul 1 în Europa – FOTO

Publicat acum

pe

anca-pop-make-up-artist-gherla

O tânără din Gherla a reușit recent să obțină titlul de cel mai bun make-up artist din Europa, în cadrul unui eveniment desfășurat în Germania.

Își găsește inspirația în fiecare om pe care îl întâlnește, de la proprii clienți și până la marii designeri alături de care muncește la cele mai renumite festivaluri de make-up, potrivit webforcluj.ro.

Este vorba despre Anca Pop, cel mai bun make-up artist din Europa.

Anul 2016 a fost un an plin de realizări profesionale pentru Anca. A început în forță încă din martie 2016 când a participat la concursul național din cadrul Beauty Forum Cluj.

anca-pop-make-up-artist-gherla-1

La acest eveniment a obținut premiul I, iar succesul ei a reprezentat doar un pas spre competiția europeană de la Munchen…un fel de Cupă Europeană a Make-up Artiștilor de pe continent, potrivit sursei citate.

La Munchen a cucerit podiumul cu creația ei și, chiar dacă este conștientă de potențialul ei, surpriza a fost una extrem de mare, neașteptată.

A fost un moment copleșitor, deoarece reprezinți o țară într-un domeniu care te pasionează și îți place extrem de mult”, a afirmat Anca.

Este un premiu care nu a mai fost luat de România până acum, motiv pentru care Anca Pop este și mai mândră de el, fiind prima româncă care a reușit să ajungă pe podium la acest concurs.

Deja porțile îi sunt deschise, deoarece are un talent extraordinar, iar rapiditatea și micile detalii de care ține cont o fac să iasă în evidență.

anca-pop-make-up-artist-gherla-2

Este motivată și susținută de Alex Rădulescu, o altă personalitate a make-up-ului românesc (The Make-up artistul). În tot acest timp a stat alături de ea și, mai mult decât atât, Anca spune că fără insistențele acestuia probabil nu participa la competiția de la Munchen.

Lui Alex îi datorez aproape totul. Am mai venit eu cu munca, însă el m-a inițiat și sprijinit în tot acest timp. A fost îndrumarea lui să merg la un concurs la care nu mă așteptam să obțin asemenea rezultate”, a mai spus Anca.

Pasiunea pentru frumos o are încă din copilărie, însă stilizarea sprâncenelor i-a oferit notorietate în rândul prietenelor, ca mai apoi, make-upul să devină un stil de viață pentru Anca Pop.

A lăsat în urmă cosmetica, ocupându-se doar de acest domeniu. Trăiește și respiră make-up.

 

Continuarea articolului AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER