Conectează-te cu noi

Naţional

O treime din angajații penitenciarelor vor rămâne acasă, de luni

Publicat acum

pe

O treime din angajații penitenciarelor vor rămâne acasă începând de luni și vor primi sarcini care pot fi îndeplinite de la domiciliu, a anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor.

Măsura se aplică în toate penitenciarele și este luată în contextul epidemiei de coronavirus. Astfel, 30% din personalul care lucrează în program normal de lucru (8h/zi), cu excepţia celor care fac parte din sectoarele operativ, medical şi de intervenţie psihosocială, va rămâne la domiciliu, în baza unei planificări aprobate de directorul fiecărei unităţi.

Personalul desemnat în procentul de 30% poate primi, în intervalul de timp alocat programului de lucru al unităţii, sarcini profesionale care pot fi îndeplinite de la domiciliu.

Prezenta măsură nu aduce atingere siguranţei locurilor de deţinere sau misiunilor specifice şi promovează conduita preventivă asumată de instituţiile din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională.

La acest moment, în sistemul penitenciar nu sunt înregistrate cazuri de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2 (noul Coronavirus responsabil pentru COVID-19), transmite ANP.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER