Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Oferte de Valentine’s Day. Pachet special la un hotel din Cluj, tatuaje „mai rezistente decât o relaţie” în Bistrița sau relaxare în băi dacice, în Munţii Rodnei

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Proprietarii micilor saloane din Bistriţa-Năsăud s-au dovedit a fi inventivi înainte de Valentine’s Day şi, pentru a-şi atrage clienţii, vin cu oferte şi propuneri care de care mai haioase. Un salon propune reducere la masaje anticelulitice, altul tatuaje care durează mai mult ca o relaţie, scrie Mediafax.

Doi proprietari de saloane – unul de masaj şi altul de tatuaje – le propun clienţilor să sărbătorescă Valentine’s Day într-un mod inedit: în timp ce tinerii care trec pragul salonului de masaj primesc reducere, clienţii de la salonul de tatuaje sunt sfătuiţi să îşi facă un tatuaj pentru că durează mai mult decât o relaţie.

Oferta unui salon de masaje din Bistriţa, care încearcă să îşi atragă clienţii cu o zi înainte de Valentine’s Day cu o reducere de 15% la masajul anticelulitic “pentru a avea de un corp de invidiat”, nu le-a prea încântat de doamnele şi domişoarele din Bistriţa.

Cu o floare nu se face primăvară! Un masaj nu te scapă de celulită şi nici nu te transformă. Poţi eventual să te alegi cu o tură de vânătăi înainte de Valentine’s Day. Intenţia e bună, oferta la fel, data e aleasă prost”, spune o tânără.

O altă propunere, extrem de apreciată de bărbaţi în special, vine de la proprietarul unui salon de tatuaje din Bistriţa, care a avut o idee inedită pentru clienţii săi: “În februarie nu te îndrăgosti, tatuează-te! Doare mai puţin şi ţine mai mult!”.

Mesajul pe care bistriţeanul l-a postat pe Facebook pentru a-i convinge clienţii săi să treacă pragul salonului înainte de Valentine’s Day a adunat sute de like-uri şi zeci de distriburi. Domnişoarele s-au amuzat de propunerea tânărului artist, în timp ce bărbaţii s-au declarat perfect de acord cu mesajul.

Relaxare în băi dacice, în Munţii Rodnei şi pachet special la un hotel din Cluj

Un complex turistic situat în inima Munţilor Rodnei, la cota 1.100, vine cu o ofertă inedită pentru cuplurile de îndrăgostiţi care vor să petreacă Valentine’s Day la munte: relaxare în băile dacice şi în cele ale vikingilor, ultimele fiind unice în România.

Pe lângă cazare, masă, acces la SPA şi la sălile de jocuri, cuplurile care ajung de Valentine`s Day în complexul turistic din Munţii Rodnei se pot răsfăţa şi cu o bălăceală inedită în băile dacilor, complexul fiind dotat cu mai multe butoaie de lemn de mari dimensiuni în care apa este încălzită de o sobă aflată în interiorul butoiului sau în băile vikingilor – nişte ceaune de mari dimensiuni agăţate cu lanţuri de un trepied de lemn şi sub care se aprinde focul.

Băile vikingilor sunt unice în România, astfel că oferta complexului a atras deja zeci de cupluri de îndrăgostiţi care vor să se bucure de frumuseţea celor mai sălbatici munţi din România.

Complexul dispune de 120 de locuri de cazare, majoritatea fiind deja ocupate. Pentru un sejur de două nopţi, de Valentine`s Day, un cuplu trebuie să scoată din buzunare 1.130 de lei.

Oferim două nopţi de cazare cu mic dejun, prânz şi cină. Am pregătit pentru oaspeţii noştri şi un foc de tabără cu ţuică şi vin fiert, dar şi un delicios gulaş la ceaun. Pe lângă cazare şi masă, oferta include şi băuturi alcoolice zonale – ţuică, afinată, merişorată sau vin de casă, dar şi siropuri naturale. Oaspeţii noştri vor avea inclus şi accesul la SPA şi la sala de jocuri. De asemenea, am pregătit şi activităţi pentru copii, dar şi un concurs de miss şi mister pentru clienţii noştri”, a declarant, pentru Mediafax, administratorul complexului, Diana Pop.

Munţii Rodnei sunt cei mai „sălbatici” munţi din lanţul Carpaţilor Orientali, cu peisaje spectaculoase, cu lacuri glaciare, cu peşteri şi cascade unice în România, dar şi cu specii rare de plante şi animale. Aici sunt cele mai vizibile urme lăsate de gheţari, Munţii Rodnei adăpostind 67 de lacuri glaciare. În căldarea Iezerului, care adăposteşte şi lacul cu acelaşi nume care are forma României pot fi văzute sute de marmote. Caprele negre sunt o altră atracţie a Munţilor Rodnei, la fel ca şi lacul Lala, cel mai mare lac glaciar din masiv, care este împrejmuit de rododendroni, bujori de munte şi Opaiţul Munţilor Rodnei – plantă ce se regăseşte numai în acest masiv.

La Cluj-Napoca, un hotel oferă îndrăgostiţilor pe toată durata lunii februarie, nu doar o zi, de Valentine`s Day, un pachet special, care include o cameră cu decor romantic, cu petale de trandafiri şi lumânări, dar şi un platou de brânzeturi cu fructe şi vin spumant.

Reprezentanţii hotelului au declarat, pentru Mediafax, că pentru un supliment de 150 de lei se poate solicita cazare în apartament cu jacuzzi.

Celebrăm iubirea în toată luna februarie, nu numai o zi, de Valentine`s Day, astfel că oferim îndrăgostiţilor nopţi de cazare cu decor romantic în camere. Acesta include petale de trandafiri şi lumânări, platou cu brânzeturi cu fructe, praline şi vin spumant. Pentru un supliment de 150 de lei se poate solicita cazare în apartament cu jacuzzi. Credem că fiecare zi este o zi perfectă pentru a celebra dragostea”, au spus sursele citate.

Potrivit acestora, oferta a prins la clienţi mai ales că, din diferite motive, unii nu vor putea sărbători Ziua Îndrăgostiţilor chiar de 14 februarie, astfel că au posibilitatea să se răsfeţe şi în alte zile din această lună.

Pachetul romantic are tariful de 329 lei pentru o noapte de cazare în cameră dublă cu pat matrimonial.

Dragoste la munte: Hidromasaj cu plante, cromoterapie sau şampanie şi platouri cu brânzeturi

Hotelierii din staţiunile montane din Prahova şi Braşov au pregătit de Ziua Îndrăgostiţilor oferte speciale care includ meniuri alese, şampanie de cea mai bună calitate, ore la SPA, cu masaje de relaxare şi aranjamente speciale în cameră.

Preţurile pornesc de la 450 de lei, sejurul, şi ajung până la 1.000 de lei, pe noapte.

Pachete speciale de Ziua Îndrăgostiţilor au fost făcute din timp. La o vilă de cinci stele, din Sinaia, un sejur romantic are tariful minim de 570 lei sau maxim de 770 lei, în funcţie de tipul camerei. Pachetul include două nopţi de cazare în cameră dublă, mic dejun, aranjament romantic în camera, dar şi o seară special în lobby bar sau în cameră, cu trataţie surpriză. Trebuie achitată separat taxa Salvamont, 6 lei de persoană, şi taxa hotelieră.

La Predeal, un hotel de patru stele anunţă că mai sunt 50 de camere libere pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Escapada romantică în această unitate costă 450 lei de persoană. Îndrăgostiţii vor fi primiţi cu şampanie, vor avea parte de relaxare la SPA, petrecere la piscină sau petrecere şi concursuri tematice de Sfântul Valentin. Copiii cu vârste până la 6 ani au gratuitate.

În Poiana Braşov, o cazare romantică la un hotel de lux costă aproape 1.000 de lei, cameră dublă, pe noapte.

Turiştii beneficiază de primire VIP în cameră cu prosecco şi platou de brânzeturi, cină romantică în doi, dar şi o zi de răsfăţ în cuplu la SPA, care curpinde câte un masaj corporal total de relaxare, hidromasaj cu plante si cromoterapie în tandem, timp de relaxare pe divan, alături de o cupă de şampanie şi un platou cu fructe.

Petrecere cu spumă şi cină romantică de Valentine’s Day, la Băile Herculane

Zeci de cupluri vor petrece Ziua Îndrăgostiţilor într-un hotel de trei stele din staţiunea Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin, unde au parte, timp de două zile, de o petrecere cu spumă, cină romantică şi acces gratuit la spa, transmite corespondentul Mediafax.

Unul dintre cele mai mari hoteluri din staţiunea balneară Băile Herculane, din judeţul Caraş-Severin, pune la dispoziţia cuplurilor, de Ziua Îndrăgostiţilor, un sejur romantic pentru două persoane. Ofertele sunt valabile în perioada 13 – 15 februarie şi 15 – 17 februarie.

Astfel, în schimbul sumei de 580 de lei, îndrăgostiţii beneficiază de două nopţi cazare în cameră dublă, cu mic dejun şi cină romantică.

De asemenea, reprezentanţii hotelului au pregătit o petrecere cu spumă în ziua cazării şi o petrecere romantică, cu muzică live.

Totodată, cuplurile beneficiază de acces gratuit în zona de spa a hotelului, în care se află o piscină interioară, saune, trei tipuri de jacuzzi şi o sală de fitness.

Hotelul nostru este printre cele mai mari din staţiunea Băile Herculane, avem 220 de camere, capacitatea fiind de 400 de persoane. Pregătim în fiecare an astfel de pachete pentru cupluri, de Ziua Îndrăgostiţilor. Şi în acest an au fost persoane interesate, sunt zeci de cupluri care petrec Ziua Îndrăgostiţilor în hotelul nostru. Cel mai căutat a fost sejurul din perioada 15 – 17 februarie, pentru că sunt zile libere”, au declarat reprezentanţii hotelului din staţiunea Băile Herculane.

Băile Herculane este una dintre cele mai vechi staţiuni balneare din Europa, ale cărei baze au fost puse de pe vremea împăratului Traian. În împrejurimile staţiunii, pe o distanţă de patru kilometri de-a lungul Cernei, sunt cunoscute 16 izvoare de apă termominerală cu diferite calităţi curative. Apele au o radioactivitate ridicată, comparabilă cu cele de la Vichy şi Mont-Dore.

Ştiri din zonă

Primarul municipiului Gherla, în stare de INCOMPATIBILITATE!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Ioan Neșelean, actual primar și fost viceprimar al municipiului Gherla, județul Cluj.

Potrivit ANI, în perioada 15 octombrie 2013 – 02 iunie 2016 a exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru (președinte) al Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal Gherla, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003, potrivit căruia „Funcţia de primar şi viceprimar, primar general şi viceprimar al municipiului Bucureşti, preşedinte şi vicepreşedinte al consiliului judeţean este incompatibilă cu exercitarea următoarelor funcţii sau calităţi: […] d) funcţia de preşedinte, vicepreşedinte, director general, director, manager, administrator, membru al consiliului de administraţie ori cenzor sau orice funcţie de conducere ori de execuţie la societăţile comerciale, inclusiv băncile sau alte instituţii de credit, societăţile de asigurare şi cele financiare, la regiile autonome de interes naţional sau local, la companiile şi societăţile naţionale, precum şi la instituţiile publice […]”, coroborate cu dispozițiile art. 91, alin. (3), teza 1 din același act normativ, potrivit căruia „Alesul local poate renunța la funcția deținută înainte de a fi numit sau ales în funcția care atrage starea de incompatibilitate sau în cel mult 15 zile de la numirea sau alegerea în această funcție”.

Fapta persoanei cu privire la care s-a constatat […] încălcarea obligațiilor legale privind […] starea de incompatibilitate constituie abatere disciplinară și se sancționează potrivit reglementării aplicabile demnității, funcției sau activității respective […]”.

Persoana […] față de care s-a constatat […] starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică […] pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”.

Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.

Continuă să citești

Ştiri din zonă

Se întâmplă în Cluj! Doi tineri, reținuți de polițiști după ce au poftit la calul altuia

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Polițiștii din cadrul IPJ Cluj au prins în flagrant delict doi tineri care ar fi sustras o cabalină, apreciată la valoarea de circa 5.000 de lei. În urma depistării, cabalina a fost recuperată, iar bărbații reținuți pentru 24 de ore.

Luni, 22 aprilie, în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Posturile de Poliție Beliș și Negreni – au depistat doi bărbați de 28 și 17 ani, din județul Sălaj, bănuiți de sustragerea unei cabaline.

La momentul depistării, cei doi se deplasau pe acostamentul DN1E60, pe raza comunei Poieni, înspre Oradea. Aceștia purtau mănuși și au prezentat polițiștilor mai multe versiuni referitoare la modul de dobândire a cabalinei, neputând prezenta niciun document privind proveniența acesteia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbații ar fi sustras cabalina de pe pășunea comunei Mărgău.

Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei, estimat de persoana vătămată la circa 5.000 de lei, a fost recuperat.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți de către polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt.

Continuă să citești

Ştiri din zonă

Tânăr din Bonțida, dosar penal după ce s-a urcat la volan deși nu are permis de conducere

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Un tânăr din comuna Bonțida, județul Cluj, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul unui autoturism deși nu deținea permis de conducere.

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat luni, 22 aprilie, în jurul orei 18:40, un bărbat în vârstă de 25 ani, din comuna Bonțida, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Mihai Eminescu, din Bonțida, deși nu deținea permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Continuă să citești

RECLAMĂ

PUBLICITATE

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare