Conectează-te cu noi

Sport

OFICIAL – FC Unirea Dej va evolua în Liga 2 și în următorul sezon – FOTO

Publicat acum

pe

Este oficial! Echipa de fotbal Unirea Dej va evolua în Liga 2 și în următorul sezon!

Cu patru etape înaintea finalului campionatului, FC Unirea Dej și-a îndeplinit obiectivul: menținerea în Liga 2. Având în vedere că în joc mai sunt doar 12 puncte (4 etape), iar diferența dintre Unirea Dej și FC Brașov (echipă aflată pe loc de baraj) este de 14 puncte, ”suntem încântați să vă anunțăm că ne-am salvat matematic de la retrogradare și astfel vom evolua în Liga 2 și în următorul sezon!”, au informat uniriștii pe contul lor de Instagram.

“Dragi uniriști de pretutindeni, iată că momentul mult așteptat a sosit: echipa voastră este matematic sigură de un nou sezon în Liga 2, iar acest obiectiv realizat cu patru etape înainte de finalul campionatului este o performanță echivalentă cu promovarea de anul trecut, date fiind condițiile în care a fost realizată.

Vreau să mulțumesc pe această cale staff-ului tehnic și jucătorilor care au dat dovadă de mult profesionalism și respect față de culorile clubului, colegilor din zona administrativă și media, Consiliului Local și domnului primar Morar Costan – cei care au contribuit decisiv la implementarea și susținerea financiară majoritară a acestui proiect, partenerilor și sponsorilor din mediul privat, băieților din Brigada Someșeană și vouă tuturor pentru ați fost aproape de noi. Fiți mândri de echipa voastră și după cum am spus și cu alte ocazii: povestea continuă, iar voi faceți parte din ea! Hai Unirea!”, a declarat președintele executiv al Unirii Dej, Gabriel Magdaș.

Uniriștii au anunțat că își doresc să sărbătorească împreună cu suporterii această reușită și au lansat o invitație pentru ei: să participe în număr cât mai mare la meciul de pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, programat weekend-ul viitor.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: Dragoș Militaru nu mai este antrenorul Unirii Dej - Dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER