Conectează-te cu noi

Administraţie

OFICIAL. Primul nume CONFIRMAT pentru Primăria Dej, la alegerile locale din 2016

Publicat acum

pe

arlequin teatru (5) Morar Costan

Primul nume confirmat oficial care intră în lupta pentru scaunul de primar al municipiului Dej este chiar al celui care îl ocupă în acest moment: Morar Costan.

Social democrații clujeni și-au stabilit deja strategia pentru alegerile locale de anul viitor. Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan a declarat că, în principiu, vor candida la primăriile din județ toți cei 23 de primari pe care îi are PSD în prezent și/sau președinții de organizații locali.

”PSD Cluj are 23 de primari în județ, care vor fi susținuți de partid dacă își vor dori să candideze din nou. În ce privește consilierii locali și județeni s-a stabilit ca data de 30 noiembrie să fie data până la care cei care își doresc să candideze să ne informeze”, a declarat Lăpușan.

Liderul PSD Cluj a mai subliniat că la Dej candidatul este Morar Costan. Actualul edil al Dejului devine astfel primul candidat anunțat oficial care intră în lupta pentru Primăria Municipiului Dej în cadrul alegerilor locale de anul viitor.

”Mulțumesc domnului Președinte al PSD Cluj, Remus Lăpușan, pentru încrederea acordată, în ceea ce privește candidatura mea pentru un nou mandat. Prioritatea mea rămâne dezvoltarea în continuare a Dejului, prin implementarea și derularea proiectelor demarate, precum și a investițiilor care se află în faza de proiectare și doresc să le pun în practică,  pentru ca noi dejenii să putem beneficia de ele”, a declarat pentru Dej24.ro primarul Morar Costan.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER