Conectează-te cu noi

Eveniment

OFICIAL | De AZI, se ridică restricțiile de weekend în Dej

Publicat acum

pe

Este oficial! Municipiul Dej scapă de restricțiile de weekend începând de astăzi. Incidența cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus a scăzut, ieri, sub pragul de 3,50 la mia de locuitori.

Incidența în Dej a ajuns la 2,86, sub pragul de 3,50, astfel că se ridică restricțiile din weekend. Antreprenorii îşi vor putea ţine deschise afacerile şi după ora 18, iar declaraţiile pe proprie răspundere se vor folosi doar după ora 22. Totodată, de astăzi se redeschid sălile de fitness din oraș.

Hotărârea a fost luată, azi, de CJSU Cluj. Începând cu data prezentei (n.r. – 26 aprilie 2021), în unitățile administrativ-teritoriale: municipiul Cluj-Napoca (3.21), municipiul Turda (3.46), municipiul Dej (2.86), comuna Baciu (3.38), comuna Bonțida (3.10), comuna Căianu (3.36), comuna Chiuiești (2.96), comuna Cuzdrioara (2.62) comuna Florești (3,36), comuna Iara (2.62), comuna Poieni (3.14) unde incidența cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 3,5/1.000 de locuitori, măsurile dispuse la art. 1 din HCJSU nr. 70 din 12 aprilie 2021 își încetează aplicabilitatea, a transmis CJSU Cluj, în urmă cu câteva clipe.

Vă reamintim, în noaptea de Înviere, restricţiile de circulaţie se ridică: creştinii vor putea participa la slujbele de Înviere fără să completeze declaraţii.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER