Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Omul de afaceri Ioan Tecar a cumpărat Laguna Albastră

Publicat acum

pe

Ioan Tecar

Omul de afaceri dejean Ioan Tecar este noul proprietar al Lagunei Albastre, un loc unic, dar neamenajat din judetul Cluj.

Lacul Laguna Albastra este considerat o minune a Romaniei, devenit faimos pentru culoarea albastra, asemenea Mediteranei. Aici, Ioan Tecar intentioneaza sa amenajeze un complex turistic, cu o investitie cuprinsa intre 15-20 de milioane de euro.

Acesta a declarat, in exclusivitate pentru Ziar de Cluj, ca a cumparat lacul si terenul aferent, de 27 de hectare, in urma cu 2-3 luni.

“Am achizitionat Laguna Albastra pentru ca am vazut, efectiv, zona si ce se poate face acolo. Mi-am dat seama ca acolo se pot face lucruri frumoase, minuni, datorita reliefului, galeriilor care sunt acolo, apei si zonei. Gandim un proiect turistic pentru Laguna Albastra, o investitie de 15-20 de milioane de euro, pe o perioada de cinci ani. Ma gandesc sa atrag fonduri europene, dar si la un parteneriat public-privat cu Primaria Aghiresu. Sunt posibile mai multe scenarii, cert este ca se pot face lucruri extraordinar de frumoase”, a declarat Tecar pentru Ziar de Cluj.

Laguna Albastra se afla in imediata apropiere a comunei clujene Aghiresu.

“Nu mi-a mai ajuns timpul, dar ma gandeam sa amenajez zona respectiva, provizoriu, fara niciun fel de cost. Oricum, amenajarea complexului turistic va fi facuta in asa fel incat se va pastra tot ce este natural acolo.  Vor fi si interventii, insa constructii care vor pastra zona respectiva. Acele galerii care sunt acolo ne gandim sa fie numai conservate, doar consolidate”, spune Ioan Tecar.

Anul acesta, Laguna Albastra a fost scoasa la vanzare, pentru suma de 290.000 de euro, insa Ioan Tecar nu a dorit sa dezvaluie pretul de achizitie.

Lacul Laguna Albastra a fost apreciat ca fiind “cel mai albastru lac din tara”, iar adeseori a fost comparat cu Marea Mediterana.

Citeste mai multe pe ZiardeCluj.ro.

laguna_albastra

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER