Conectează-te cu noi

Naţional

Operațiunea „Venus” s-a încheiat. Inspectorii ANTIFRAUDĂ au dat amenzi de peste 8 milioane de lei florăriilor

Publicat acum

pe

floare flori florareasa

Inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au verificat activitatea comercială a 1.871 de operatori economici şi au aplicat amenzi în valoare totală de 7,64 milioane lei, în cadrul operațiunii ”Venus”, care abia s-a încheiat.

Controalele au fost realizate în timpul operațiunii „Venus”, care s-a desfășurat la nivel național în perioada 26 februarie – 13 martie 2016.

Potrivit unui comunicat de presă al instituției, inspectorii DGAF au constatat abateri pentru sancționarea cărora au stabilit obligații fiscale totale în valoare de 8,10 milioane de lei.

Inspectorii antifraudă fiscală au monitorizat volumul crescut al activității comerciale specifice perioadei 1-8 martie și au verificat activitatea comercială a 840 de firme specializate în comerțul cu flori și plante ornamentale, a 451 de firme prestatoare de servicii de înfrumusețare și a 563 de restaurante, cluburi și baruri”, se arată în comunicat.

Amenzile dispuse sunt în valoare totală de 7,64 milioane de lei, iar confiscările de bunuri și numerar s-au ridicat la 453.056 lei. Totodată, s-a decis suspendarea activității a 24 de puncte de lucru.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER