Conectează-te cu noi

Politic

Organizația Dej a Mișcării Populare, prezentă la conferința cu Traian Băsescu – FOTO

Publicat acum

pe

PMP Basescu (3)

La Cluj-Napoca a avut loc, ieri, Conferința zonei de Nord-Vest a Mișcării Populare (MP), eveniment la care a participat și organizația locală de la Dej.

Organizația Dej a Mișcării Populare (MP) a fost reprezentată la eveniment de președintele filialei locale, Sebastian Lazin, de Ionuț Todor – președintele organizației de tineret, Toma Gliga – secretar, de președinții din comunele arondate, precum și de un număr de 60 de membri ai organizației Dej.

Prin această conferință, spun organizatorii, fostul președinte al României, Traian Băsescu a cunoscut mai bine zona de Nord-Vest, precum și organizațiile din zonă. Acesta a anunţat targeturile de performanţă electorală impuse organizaţiilor teritoriale. ”Cine va fi, la alegerile locale, sub media partidului, cedează locul – preşedinte cu toţi vicepreşedinţii – şi vin alţii să pregătească alegerile parlamentare. Aşa am făcut şi în PD şi am ajuns la performanţă. Nu vreau să aud explicaţii a doua zi după alegeri, lipsa de voturi nu se rezolvă cu explicaţii. Nu putem atinge acea ţintă de 15-18% la parlamentare, dacă nu vom avea 10-12% la locale, de aceea, fiecare organizaţie trebuie să-şi impună ţinta de minim 10% la consilii”, le-a transmis Băsescu celor prezenți în sala cinematografului Florin Piersic/

”A fost o adevărată onoare să am ocazia de a participa la un asemenea eveniment alături de președintele nostru Traian Băsescu. Cred că toți cei 729 de delegați au plecat de la conferință mult mai motivați și mai dornici de implicare activă în schimbarea politicii românești. Eu sigur da”, a declarat pentru Dej24.ro Sebastian Lazin, președintele organizației Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER