Conectează-te cu noi

Administraţie

Pachet de acțiuni vândut de Ioan Tecar polonezilor de la Abris Capital?

Publicat acum

pe

MetalicPlas aniversare (3) ioan tecar

Omul de afaceri Ioan Tecar din Dej, proprietarul grupului MG-TeC, un business de 130 de milioane de euro cu peste 1.000 de angajaţi, a vândut un pachet de acţiuni către fondul de investiţii Abris Capital Partners, care în România deţine curierul Urgent Cargus.

Tranzacţia, care a ajuns în prezent pe masa Consiliului Concurenţei, face obiectul vânzării unui pachet de acţiuni deţinute de Tecar la divizia de hârtie a grupului MG-Tec (care include companiile Pehart Tec, Metalicplas Distribution, Metalicplas Impex şi Samus Construcţii) către fondul de investiţii Abris Capital Parteners, notează ZF.ro.

Companiile Pehart Tec (producător de hârtie şi produse din hârtie), Metalicplas Distribution (distribuţia materialelor de construcţii). Metalicplas Impex (specializată în prelucrarea sârmei laminate) şi Samus Construcţii (lucrări de construcţii, producător de betoane şi mortare, produse de balastiera sau pavaje) au realizat în 2013 o cifră de afaceri totală de aproape 506 mil. lei (114 mil. euro), conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice.

Pe de altă parte, capital.ro notează că Abris Capital Partners, administrator de fonduri de investiții cu centrul la Varșovia, a cumpărat operațiunile din domeniul producției de hârtie ale omului de afaceri clujean Ioan Tecar în cadrul unei tranzacții în valoare de aproximativ 100 mil. euro

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER