Conectează-te cu noi

Administraţie

Parcul Balnear Toroc din Dej, prezentat la simpozionul „Transilvania, izvorul de apă al României” – FOTO

Publicat acum

pe

Parc Balnear Toroc (1)

Primarul Municipiului Dej, Morar Costan, a participat ieri, 22 octombrie, la invitaţia organizaţiei “ Clujul Elitelor si Valorilor” la prima ediţie a simpozionului “ Transilvania, izvorul de apă al României”.

În cadrul evenimentului la care au participat parlamentari, reprezentanţi guvernamentali, reprezentanţi ai administraţiei locale, instituţii care gestionează procesul de captare, tratare transport, distribuţie şi monitorizare a calităţii apei şi nu în ultimul rând cadre universitare şi studenţi ai facultăţilor clujene, primarul municipiului Dej, a expus un material despre Parcul Balnear Toroc la secţiunea “Băi şi ape termale în Transilvania”.

A fost un eveniment la care au participat aproximativ 300 de persoane, subiectul central fiind apa ca element vital dar şi ca tratament şi agrement. Am fost onorat să vorbesc în prezenţa reprezentanţilor de la nivel central, judeţean şi local despre investiţia noastră, Parcul Balnear Toroc şi proiectul de modernizare, ce se va realiza în cadrul bazei de agrement, subiect care a prezentat un real interes în rândul celor prezenţi. Mulţumirea mea a fost şi faptul că în timpul pauzei, în care s-au dezbătut cele prezentate, am fost abordat de numeroşi tineri (şi nu numai) care mi-au spus că au vizitat în această vară Parcul Toroc şi că au fost încântaţi de acesta. Au apreciat şi faptul că în acest an, am demarat proiectul de modernizare. Sunt convins că după finalizarea noii investiţii, Dejul se va poziţiona ca o zonă turistică importantă a Transilvaniei şi a ţării”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Parcul Balnear Toroc a fost prezentat, după finalizarea simpozionului şi în studioul TVR Cluj, unde primarul , Morar Costan, a fost invitat alături de Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Cluj şi Conferenţiar din cadrul Institutului Agronomic Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER