Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Parohia „Sfântul Ierarh Nectarie” din Dej îl cinstește marți pe Sf. Proroc Ioan Botezătorul! Va fi prezent și ÎPS Andrei

Publicat acum

pe

....

FOTO – Arhivă

Parohia Ortodoxă „Sfântul Nectarie” din Dej invită toți credincioșii din municipiu și din comunele arondate să participe slujba oficiată cu ocazia sărbătoriri Sf. Proroc Ioan Botezătorul şi Înaintemergătorul Domnului.

Evenimentul liturgic va avea loc marți, 7 ianuarie, și se va desfășura la Biserica Ortodoxă „Sfântul Nectarie” din Dej, situată în cartierul Dealul Florilor, pe strada Crângului. Programul va începe la ora 10:00 cu Sfânta Liturghie, săvârșită de ÎPS Andrei, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

....

Credincioșii parohiei sunt invitați și luni, cu începere de la ora 18:00, să se înfrățească în rugăciune, când la biserica Parohiei „Sfântul Ierarh Nectarie” din Dej se va săvârși Slujba Vecerniei cu Litie.

La început de an nou calendaristic, părintele nostru Mitropolit Andrei aduce bucurii prin slujire și cuvânt credincioșilor din orașele Arhiepiscopiei noastre. De sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul Înaltpreasfinția Sa va poposi în municipiul Dej în mijlocul credincioșilor Parohiei „Sfântul Ierarh Nectarie”. Această parohie a fost înființată de către Înaltpreasfinția Sa în anul 2011, biserica s-a ridicat frumos și în a treia zi de Paști din Anul Mântuirii 2016 a fost binecuvântată de Arhipăstorul nostru. Programul liturgic va fi următorul: în ajunul sărbătorii, de la ora 18:00, va fi săvârșită slujba Vecerniei cu Litie, iar în ziua praznicului, de la ora 09:30, îl vom întâmpina pe Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, care de la ora 10:00, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, va săvârși Sfânta Liturghie. Vă așteptăm cu mare drag să-l sărbătorim de Sfântul Ioan Botezătorul, Înaintemergătorul Domnului!”, a spus părintele protopop Ioan Buftea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER