Conectează-te cu noi

Naţional

Patriarhia Română îi îndeamnă pe români să aibă încredere în doctori: ”Ascultați exclusiv de sfaturile medicilor!”

Publicat acum

pe

....

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu i-a îndeamnat pe români să asculte exclusiv sfaturile medicilor.

”Am văzut cu toţii cumplitele imagini de la morgile unor spitale din Bucureşti. Este copleştior ce se întâmplă pe fondul uui larg scepticism devenit letal şi hrănit de un absurd conspiraţionism. (…) În plină, agresivă pandemie, în contextul în care secţiile ATI ale spitalelor din întreaga ţară sunt total excedate de bolnavi care agonizează, iar morgile sunt arhipline, datoria raţională şi urgentă a fiecăruia dintre noi, fie şi în ultimul ceas, este să ia foarte în serios boala şi să asculte cu maximă luare aminte exclusiv de sfaturile medicilor, cărora le datorăm deplină încredere şi recunoştinţă”, a transmis Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

....

Îndemnul Patriarhiei Române vine în contextul în care România a înregistrat, marţi, cifre record de îmbolnăviri cu COVID, respectiv 18.863 de cazuri noi, cât şi de decese raportate la persoane infectate – 574.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER