Conectează-te cu noi

Sport

Patru meciuri în șase zile pentru Unirea Dej. Vezi programul

Publicat acum

pe

Unirea - Carasebes volei (1)

Pentru echipa de volei Unirea Dej urmează patru meciuri în doar șase zile, atât în Divizia A1, cât și în prima fază din Cupa României.

Miercuri, 9 decembrie, echipa de volei Unirea Dej va întâlni, în București, formația Dinamo. Partida contează pentru etapa a IX-a a Diviziei A1. Înaintea acestui duel, dejenii ocupă locul 9 în clasament, cu 7 puncte acumulate, în timp ce bucureștenii se află pe locul 10, cu 6 puncte strânse în primele opt etape ale sezonului.

Apoi, la sfârșitul săptămânii, urmează trei partide extrem de importante pentru elevii lui Ovidiu Macarie și Tibi Szilagyi. Mai întâi, sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 18, sportivii din Dej vor întâlni VCM LPS Piatra Neamț, în cadrul etapei cu numărul zece. Duelul are loc în Sala Sporturilor din Dej.

Duminică și luni sunt programate meciurile din faza I a Cupei României, adversar pentru Unirea Dej urmând să fie tot VCM LPS Piatra Neamț. Prima întâlnire va avea loc duminică, 13 decembrie, de la ora 18, iar cea de-a doua se va disputa luni, 14 decembrie, începând cu ora 14.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER