Conectează-te cu noi

Eveniment

Patru muncitori INTOXICAȚI în urma unui incendiu la o fabrică din Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

Patru bărbați au ajuns la spital, intoxicați cu fum toxic, în urma unui incendiu izbucnit la o fabrică de pe strada Henri Coandă din Dej. Misiunea salvatorilor a fost contracronometru. 

....

Alarma s-a dat în această după-amiază în jurul orei 15, când un apel la 112 a anunțat că un incendiu a izbucnit la o fabrică din Dej în care se vopsesc piese auto. Speriați de fumul înecăcios, cei 30 de angajați care se aflau în schimbul de după-amiază au fugit care-ncotro pentru a ieși din hală.

O parte dintre muncitori s-au întors în fabrică pentru a încerca să lichideze incendiul care se manifesta la tubulatura de ventilație, însă li s-a făcut rău de la fumul toxic și au fost nevoiți să facă cale întoarsă, afară, la aer, lângă ceilalți colegi ai lor.

Intervenția pompierilor de la Dej a fost extrem de dificilă și în sprijin au fost chemați militari de la Cluj. În același timp, în ambulanțe, medicii le ofereau oxigen muncitorilor care au stat zeci de minute în fum și care acuzau dureri de cap și stări de greață.

Patru bărbați s-au intoxicat cu fum și au primit îngrijiri medicale, iar apoi au fost transportați la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare și pentru a fi ținuți sub observație. Este cunoscut faptul că inhalările cu fum pot produce iritații pe căile respiratorii și după câteva ore.

”La locul incidentului am găsit patru victime cu intoxicație cu fum. Aceste intoxicații cu fum sunt periculoase prin efectele pe care le au în orele următoare, pornind de la faptul că dau iritații la nivelul ochilor, a căilor aeriene superioare și inferioare. Efectul lor apare în timp, cu probleme la nivelul creierului mergând până la edeme cerebrale. Cele patru victime noi le-am transportat pe rând la spital, cu ajutorul colegilor de la pompieri. Toate sunt conștiente, însă cu semne evidente de intoxicație ușoară cu fum”, a declarat medicul Mariana Baciu din cadrul Ambulanței Dej.

După o intervenție de mai bine de trei ore, pompierii au lichidat incendiul. Acum aceștia urmează să stabilească cauzele izbucnirii vâlvătăii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER