Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Pegas vrea să deschidă un magazin la Cluj

Publicat acum

pe

Compania Atelierele Pegas care a readus la viaţă bicicletele cu acelaşi nume, a anunţat, la şase ani de la revitalizarea brandului, lansarea în sistem de franciză, potrivit Ziarul Financiar.

Investiţia iniţială într-o franciză Pegas variază între 5.000 şi 25.000 de euro, în funcţie de dotările dorite în magazin, de la mobilier şi până la componenta de entertainment.

Specificitatea magazinelor noastre este că ne concentrăm pe vânzările directe, faţă în faţă. Numai atunci clientul poate alege echipamentul perfect adaptat nevoilor sale. Cu toate acestea, vânzarea prin internet este o modalitate de a suplimenta veniturile, motiv pentru care punem şi platforma online la dispoziţia francizaţilor noştri”, spune Andrei Botescu, fondator Atelierele Pegas

În acest moment, Pegas are şapte magazine proprii, în Bucureşti, Timişoara, Râmnicu Vâlcea, Suceava şi Constanţa, dar vinde bicicletele în 300 de magazine partenere şi pregăteşte deschiderea a câteva zeci de magazine în franciză numai anul acesta, atât în ţară, cât şi peste hotare. În plus, alte 4 magazine proprii vor fi deschise în curând, 2 în Bucureşti, unul în Cluj-Napoca şi altul în Iaşi. La 6 ani distanţă de la momentul în care a fost relansat brandul, producţia a ajuns să depăşească 25.000 de biciclete pe an şi au fost create până acum 28 de modele.

La toamnă punem bazele fabricii de biciclete, astfel încât întreaga producţie să fie făcută exclusiv în România. În plus, am aplicat la un fond de 3 milioane de euro pentru dezvoltarea unui sistem de bike sharing cu biciclete electrice”, adaugă Andrei Botescu.

 

Sursa – Ziarul Financiar

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER