Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

VIDEO – PERCHEZIȚII în Bistrița-Năsăud, într-un dosar privind tăieri ilegale de copaci. Firme și un ocol silvic, ”la puricat”

Publicat acum

pe

....

Anchetatorii fac, în această dimineață, 25 de percheziții în județul Bistrița-Năsăud, într-un dosar în care este cercetată activitatea unui grup infracțional organizat implicat în tăierea ilegală de copaci și infracțiuni de fals.

”În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, efectuează 25 de percheziţii, în judeţul Bistriţa-Năsăud, la sediile unor operatori economici, sediul unui ocol silvic şi locuinţele unor persoane bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat, tăiere, fără drept, de arbori, furt de arbori, fals intelectual şi uz de fals”, anunţă IGPR.

....

Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia de Ordine Publică şi Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La percheziţii participă şi poliţişti şi luptători de acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Bistriţa-Năsăud, Mureş, Maramureş, Suceava, Alba, Hunedoara, Cluj, Covasna, Sălaj, Bihor, Sibiu şi Satu-Mare, precum şi reprezentanţi ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud şi ai Gărzii Forestiere Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER