Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Percheziții la un clujean cercetat pentru comercializare de produse farmaceutice – VIDEO

Publicat acum

pe

medicamente pastile

Poliţiştii clujeni au efectuat 3 percheziţii în municipiul Cluj-Napoca, la locuinţa şi imobilele adiacente aparţinând unui bărbat bănuit de comercializarea şi deţinerea, în mod ilegal, de produse farmaceutice. Au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 170 cutii medicamente şi sume de bani proveniţi din vânzarea de asemenea produse.

....

Astăzi, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitătii Economice, s-a dispus continurea urmăririi penale faţă de un clujean de 30 de ani pentru comiterea infracţiunilor de punere in circulatie a unui produs (medicamente) purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată, respectiv prepararea, oferirea sau expunerea spre vânzare de medicamente contrafăcute sau substituite care sunt vătămătoare sănătăţii

Din investigaţii a reieşit că, în perioada anilor 2014-2015, bărbatul ar fi oferit  spre vânzare produse farmaceutice contrafacute, postând anunţuri cu oferte pe site-uri de internet. Acestea aveau aplicate mărci şi semne identice cu cele ale unor mărci înregistrate, fără acordul titularului de marcă.

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, având suportul de specialitate al Serviciului pentru Operaţiuni Speciale Cluj-Napoca, au efectuat trei percheziţii la domiciliul bărbatului şi în imobilele adiacente aflate în curte, stabilindu-se că acesta deţine în scop comercial produse farmaceutice, destinate îmbunătăţirii performanţelor fizice, care conţin substanţa activă SIDENAFIL CITRATE, produse care  se vând numai în farmacii, pe bază de reţetă.

La percheziţiile efectuate au fost descoperite şi ridicate pentru administrarea probatoriului un număr de 170 cutii produse farmaceutice, suma de 2.300 lei şi 50 euro, provenite din vânzarea de medicamente, documente de curierat şi transport a unor colete, înscrisuri, precum şi o  unitate de calculator.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER