Conectează-te cu noi

Eveniment

Persoanele nedeplasabile din Dej pot fi vaccinate la domiciliu

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej a anunțat că persoanele nedeplasabile care doresc să se vaccineze anti COVID-19 se pot înscrie pe listă, urmând să fie imunizate de o echipă mobilă.

”Persoanele nedeplasabile care doresc să se vaccineze pot suna la Primăria Municipiului Dej la numerele de telefon: 0761 648 255 sau 0786 936 755, în vederea înscrierii pe lista persoanelor care urmează să fie vaccinate de echipa mobilă, care se va deplasa la domiciliu. Precizăm că persoanele care deja și-au transmis datele, urmează doar să fie informate privind ziua în care vor fi vaccinate.

De asemenea, vaccinarea fără programare continuă în cadrul centrelor de vaccinare amenajate de administrația locală: Centrul de Servicii Sociale, strada Regina Maria, nr.26 (07878011812) și fosta Școală Generală nr.5, strada Fragilor, nr.6 (0783181900). Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta zilnic între orele 08:00-20:00, direct la centrele de vaccinare, fără programare prealabilă”, a transmis Primăria Municipiului Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER