Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Peste 160 de pompieri clujeni vor fi, zilnic, la datorie în acest weekend

Publicat acum

pe

În perioada sărbătorilor prilejuite de Paștele Catolic, ISU Cluj va monitoriza permanent evoluția dinamicii din teren, iar, la nevoie, vor fi dispuse măsurile imediate pentru optimizarea misiunilor de răspuns în sprijinul comunităților.

”Zilnic, echipajele de pompieri care încadrează 120 de mijloace tehnice sunt pregătite să intervină pentru acordarea asistenței medicale de urgență, stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din medii ostile vieții.

Răspunsul la urgențele medicale este asigurat prin intermediul celor 13 echipaje SMURD, dintre care 10 echipaje încadrate de pompieri paramedici, 3 unități de terapie intensivă mobilă (dintre care una specializată în tratament nou născuți), două autospeciale pentru transport personal și victime multiple, precum și 20 de autospeciale pentru descarcerare.

În Noapte de Înviere, în căminul credincioșilor catolici va arde lumina de Paște. Cu acest prilej, recomandăm cetățenilor să respecte câteva reguli simple pentru a nu deveni victime ale incendiilor. Este important ca lumânările sau candelele aprinse să fie așezate într-un suport incombustibil (exemplu: într-o farfurie cu puțină apă) și să nu fie amplasate în apropierea hainelor sau a altor textile. În nicio situație, nu lăsați lumânările sau candelele aprinse nesupravegheate și nu adormiți cu lumânările aprinse.

Ne dorim să vă bucurați de această sărbătoare importantă, fără evenimente care să vă pună viața în pericol!”, a transmis ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER