Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Peste 185 de misiuni executate de jandarmii clujeni în luna aprilie

Publicat acum

pe

În luna aprilie 2017, efectivele Grupării de Jandarmi Mobilă ‘Ștefan Cicio-Pop’ Cluj-Napoca au executat 77 misiuni de menținere a ordinii publice în municipiul Cluj-Napoca și în mediul rural din județul Cluj.

Totodată, au fost executate 66 misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia a 31 de manifestări sportive, 1 manifestare de protest, patru manifestări cultural artistice și 30 acțiuni de protecție antiteroristă.

Pe linia cooperării cu alte instituții, în perioada de referință au fost executate 24 de acțiuni, din care două acțiuni împreună cu Poliția, cinci misiuni în sprijinul executorilor judecătorești, 1 misiune cu organele care gestionează activitatea silvică și 16 acțiuni în sprijinul altor instituții (I.T.M., C.T.P. Cluj).

De asemenea, în luna aprilie 2017 s-au executat un număr de 13 misiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere, în șase localități.

Ca urmare a acestor misiuni, rezultatele obținute de efectivele Grupării de Jandarmi Mobilă ,’Ștefan Cicio-Pop ‘Cluj-Napoca au constat în trei infracțiuni constatate cu șapte făptuitori prinși — în misiuni executate independent sau împreună cu poliția, 296 sancțiuni contravenționale aplicate în valoare totală de 61630 lei, iar nouă persoane au fost conduse la poliție.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER