Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Peste 2.500 de trandafiri, oferiți de liberali femeilor din Dej, de 1 Martie – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

1 Martie PNL (4)

Peste 2500 de trandafiri au fost oferiți, astăzi, de viceprimarul Aurelian Mureșan dejencelor întâlnite pe străzile orașului.

....

Cu ocazia zilei de 1 Martie, reprezentanți ai PNL Dej, în frunte cu președintele organizației locale, Aurelian Mureșan, au împărțit peste 2.500 de trandafiri portocalii doamnelor și domnișoarelor întâlnite pe străzile municipiului Dej. Liberalii le-au urat o primăvară frumoasă și le-au oferit și câte un mărțișor și un calendar, aducând zâmbete pe fețele lor. Dejencele s-au declarat încântate de acțiunea liberalilor, multe dintre ele mărturisind că floarea de la aceștia a fost singura primită astăzi, astfel că surpriza a fost cu atât mai mare.

”1 Martie marchează debutul primăverii, când natura reînvie iar speranțele oamenilor renasc. Cu această ocazie, doresc să ofer tuturor doamnelor şi domnişoarelor un mărțişor şi o floare, cu alese gânduri pentru cele care dau viață, iubesc şi transmit bunătate în fiecare clipă. 1 Martie şi al său mărțişor, simbol al purității şi al gingăşiei, să vă aducă bucurie în suflet, belşug în casă, sănătate, fericire şi noroc, tuturor! O primăvară minunată”, transmite viceprimarul Aurelian Mureșan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER