Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Peste 200 de jandarmi vor asigura ordinea publică la Mănăstirea Nicula

Publicat acum

pe

....

Nicula credinciosi (1)

Pentru desfăşurarea în condiţii de maximă siguranţă a manifestării religioase din perioada 14 – 15 august, prilejuită de Hramul „Adormirea Maicii Domnului” a Mănăstirii Nicula, peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică în zonă.

....

Jandarmii vor fi prezenţi încă din data de 13.08.2016 atât pe traseele de afluire/defluire, în zona mănăstirii şi în interiorul acesteia pentru evitarea producerii oricăror fapte de natură antisocială.

Măsurile luate vor viza asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică care să le permită credincioşilor reculegerea dorită în faţa Icoanei făcătoare de minuni de la Sfânta Mănăstire Nicula.

Efectivele de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la procesiunea ortodoxă organizată duminică 14 august, pe traseul ce va fi parcurs, pe jos, din municipiul Gherla până la mănăstirea Nicula.

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile vor asigura măsurile de ordine publică în această perioadă și în zona Mănăstirii Floreşti-Tăuţi din judeţul Cluj.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca recomandă participanţilor la aceste manifestări religioase să respecte precizările organelor de ordine, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje, etc.) şi a celor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER