Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Peste 450.000 de țigări de contrabandă, confiscate de polițiști în Gherla – VIDEO

Publicat acum

pe

tigari contrabanda

Aseară, în jurul orei 23:30, un conducător auto a fost oprit în trafic, pentru control, pe DN1 C, pe raza municipiului Gherla.

....

Peste 450.000 de ţigarete, în valoare de circa 74.000 de euro, au fost ridicate de către poliţiştii clujeni, în urma controlului în trafic. Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore, iar autovehiculul cu care se efectua transportul a fost indisponibilizat.

Poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, un conducător auto, de 34 de ani, din judeţul Maramureş, pentru contrabandă şi deţinere în afara unui antrepozit fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de ţigarete.

Totodată, bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul cu numar fals de înmatriculare.

În urma verificării autoutilitarei, au fost descoperite 460.000 de ţigarete de contrabandă, cu o valoare totală de piaţă de circa 74.000 de euro. Acestea se aflau ascunse în spaţiul existent între cabina şoferului şi platforma carosată a vehiculului.

Ţigările au fost ridicate, iar autoutilitara folosită la transport, în valoare de circa 15.000 de euro, a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoutilitara nu era înmatriculată, iar numerele aplicate erau false.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER