Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Peste o sută de tineri din Dej au participat la „Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Europa” – FOTO

Publicat acum

pe

Intalnirea Tinerilor Ortodocsi din Europa Dej dejeni (1)

Peste o sută de persoane din Dej au luat parte la „Întâlnirea Tinerilor Ortodocși” din Europa, eveniment desfășurat weekend-ul trecut la Cluj-Napoca.

După 4 zile de evenimente dedicate tineretului ortodox din întreaga Europă, ieri, Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Europa s-a încheiat. Protopopiatul Ortodox Dej a trimis peste 100 de participanți împreună cu părinții Emanuel Albu, Adrian Sîntiuan și Marius Abrudan, care au fost în aceste zile îndrumători ai tinerilor din Protopopiat.

Deschiderea evenimentului european a avut loc vineri, 4 septembrie, de către Preafericitul Părinte Patriarh DANIEL, înconjurat de un sobor numeros de ierarhi locali și internaționali, preoți și diaconi.

Duminică, tinerii au participat la Dumnezeiasca Liturghie oficiată de către Preafericitul Părinte DANIEL, pe scena din fața Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca, Liturghia fiind factorul central de unitate al evenimentului.

Pe parcursului celor 4 zile, participanții au fost implicați în numeroase activități antrenate, amintim: discuții pe teme actuale, concerte susținute de artiști de renume, ateliere de creație și multe altele.

Potrivit Protopopiatului Ortodox Dej, anul viitor, evenimentul va fi găzduit la București.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER