Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Piese contrafăcute, descoperite în Portul Constanța! Trebuiau să ajungă la o firmă controlată de un bărbat din județul Cluj

Publicat acum

pe

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din Thailanda, elemente de caroserie auto, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 100.000 lei, dacă ar fi fost originale.

În data de 18.09.2017, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din Thailanda, pentru o societate comercială cu sediul pe raza județului Mureș. Administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean român, în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul pe raza județului Cluj.

În urma controlului au fost descoperite 26 bucăți elemente de caroserie auto, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 105.300 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER