Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Pistă de biciclete între Dej și Nireș

Publicat acum

pe

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz a anunțat că, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Cluj, care a avut loc ieri, a fost aprobat proiectul privind realizarea unei piste de biciclete între localitățile Dej și Nireș.

”Va fi o pistă metropolitană pentru bicicliști. În prezent, suntem în faza de întocmire a proiectului pentru atragerea de fonduri europene prin PNRR, investiția fiind estimată la 2 milioane de lei.

Pista de biciclete va avea o lungime de 4,8 km, urmând a fi amenajată de la limita municipiului Dej, până la intrare în localitatea Nireș( DJ 161 D și DJ 172 F).

Terenul va fi pus la dispoziție de către Consiliul județean Cluj.

Vom continua să accesăm fonduri europene și pentru alte proiecte care să fie implementate și în celelalte localități din comuna noastră. Mulțumesc domnului Alin Tișe, președintele Consiliului județean Cluj, consilierilor județeni, pentru susținerea parteneriatului, și tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect. Cu încredere, unitate și susținere dezvoltăm împreună comunitatea zi de zi”, a transmis primarul Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER