Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Plan de acțiune destinat elevilor și cadrelor didactice, la Dej. Ce au făcut în școli oamenii legii

Publicat acum

pe

....

În cursul zilei de ieri, 23 noiembrie, în intervalul orar 09.30 – 13.00, polițiștii Biroul de Siguranță Școlară au pus în aplicare un plan de acțiune destinat elevilor și cadrelor didactice, cu scopul de a crește gradul de siguranță al acestora, prin măsuri destinate prevenirii delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ.

Astfel, polițiști de ordine publică, proximitate, investigații criminale, rutieră din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Biroului Siguranță Școlară, specialiști ai Agenției Naționale Antidrog, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj, precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Dej au acționat pe raza întregului municipiu.

....

Au fost desfășurate activități în incinta a 6 unități de învățământ din municipiul Dej, participând circa 360 de elevi, în cadrul cărora au fost abordate subiecte legate de siguranța în mediul școlar, bullying, prevenirea consumului de substanțe interzise, riscuri și consecințe asociate consumului de substanțe interzise.

Concomitent, au fost derulate verificări și în proximitatea acestora, în localurile și unitățile de alimentație publică, pretabile a fi frecventate de elevi.

În acest context au fost derulate controale în 9 localuri de alimentație publică, dar și 11 săli de jocuri de noroc, fiind legitimate 42 de persoane și depistați 12 elevi care absentau de la orele de curs.

De asemenea, angajații localurilor au fost informați cu privire la prevederile legislației în domeniu și importanța respectării acestora.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER