Conectează-te cu noi

Politic

PNL Dej organizează, din această lună, întâlniri permanente cu cetățenii

Publicat acum

pe

Aurelian Muresan PNL candidat primarie

Biroul Politic al Partidului Naţional Liberal Dej anunţă că, începând cu luna februarie 2016, la sediul PNL de la parterul blocului UM, vor avea loc întâlniri permanente cu cetăţenii, de luni până vineri, de la orele 11-13 şi 17-19.

Marţi şi joi de la ora 18 consilierii PNL vă aşteaptă în audienţe pentru orice problemă pe care o întâmpinaţi la nivel de administraţie locală.

De asemenea, PNL Dej a constituit opt comisii de specialitate la care poate participa orice persoană, indiferent că este membră de partid sau nu. Scopul comisiilor este de a identifica şi dezbate probleme legate de anumite domenii de activitate şi de a trimite propuneri de modificare a legislaţiei în vigoare, direct la forurile superioare de la nivel naţional.

Cele opt comisii sunt:

– Educaţie, cercetare, cultură, culte, minorităţi şi sport

– Sănătate

– Agricultură, silvicultură, mediu şi dezvoltare rurală

– Administraţie publică locală şi centrală, justiţie şi siguranţă naţională, ordine publică şi siguranţa cetăţeanului

– Strategii politice

– Economie, finanţe, fonduri europene, mediu de afaceri

– Muncă, protecţie socială, sindicate, patronate, organisme neguvernamentale şi grupuri de cetăţeni

– Dezvoltare.

Coordonatorul acestor comisii este consilierul local Buburuz Simion, secretar general al PNL Dej.

”Vreau să reamintesc dejenilor că, în urmă cu o săptămână, am propus o consultare publică a cetăţenilor din zona blocului V03 în legătură cu destinaţia acelei locaţii. Consultarea dumneavoastră în proiecte majore, cu impact asupra municipiului nostru sau asupra mediului înconjurător este foarte importantă şi, din acest motiv, vă invităm să daţi dovadă de spirit civic şi să vă exercitaţi acest drept cetăţenesc.

Partidul Naţional Liberal şi eu personal ne-am luat angajamentul să facem o altfel de politică pentru România, o politică în care să avem transparenta reală, o politică în care să nu mai mimăm democraţia, aşa cum a fost în ultimii ani. Vă asigur că după această dezbatere, toate punctele dumneavoastră de vedere vor fi susţinute în Consiliul Local de PNL, în ciuda presiunilor grupurilor de interese.

Vă aşteptăm azi, 4 februarie 2016, de la ora 16, la sediul PNL Dej de la parterul blocului UM pentru a vă exprima punctele de vedere legate de destinaţia blocului V03”, a declarat viceprimarul Aurelian Mureșan, președintele PNL Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER