Conectează-te cu noi

Naţional

Poate te-ai îndoit vreodată de corectitudinea jocului de Blackjack

Publicat acum

pe

Faptul că jucătorii nu pot vedea ce se întâmplă în spatele scenei poate fi factorul principal pentru care așa de mulți jucători trăiesc cu percepția că Blackjack-ul online este trucat. Jocul de blackjack într-un cazinou fizic îți permite să urmărești tot ceea ce se întâmplă. Din moment ce poți vedea cărțile care sunt împărțite și amestecate în fața ta, poți fi foarte sigur că nu se întâmplă nimic dubios.

Cu toate acestea, nu puteți vedea cărțile în fața dumneavoastră atunci când jucați blackjack online. Prin urmare, dacă aveți ghinionul de a avea o serie de pierderi, se poate părea că jocul este conceput pentru a vă înșela cu banii.

Unul dintre cele mai îndrăznețe jocuri de cazinou de masă pe care le puteți juca online este blackjack-ul. În ciuda avantajului minim al casei, cei mai mulți jucători nu pariază cei 5% din bugetul lor pe mână atunci când joacă blackjack online, așa cum ar fi recomandat..

Un alt factor este faptul că unii jucători de blackjack online cred că jocurile sunt trucate de către cazinourile de pe internet. Prezumția oamenilor că întreprinderi ca unibet casino online trebuie să trișeze la jocuri pentru a face profit duce la acest mod de gândire.

Cazinourile online nu dezvoltă propriile jocuri de blackjack, așa că trebuie să țineți cont de acest lucru.

Ideea că blackjack-ul online este trucat doar pentru că un cazinou online vrea să fie așa este unul dintre cele mai simple mituri de demontat. În realitate, ați fi uimit să auziți că nu este posibil ca un cazinou online să modifice pur și simplu codul sursă al unui joc de blackjack online pentru a face ca jucătorul să piardă mai des. De ce? Nici jocurile de blackjack online pe care le oferă cazinourile nu au fost create de acestea și nici nu dețin în vreun fel codul sursă.

Jocurile finale sunt pur și simplu închiriate sau licențiate de la furnizorii de software și dezvoltatorii de jocuri, cum ar fi NetEnt, atunci când un cazinou online dorește să ofere blackjack online clienților săi. Toată codificarea este responsabilitatea creatorilor de jocuri, prin urmare, operatorii de jocuri de noroc online nu au niciun control asupra jocurilor pe care le oferă!

Acest lucru ridică întrebarea: cum poți fi sigur că dezvoltatorii de software și creatorii de jocuri creează jocuri corecte? Deși este înțelept să fii preocupat de acest lucru, există o mulțime de obstacole în calea lor.

În primul rând, industria jocurilor de noroc online este destul de competitivă. Reputația unui dezvoltator de jocuri ar avea de suferit dacă s-ar descoperi că jocurile lor de blackjack ar fi trucate. Cazinourile online ar înceta să le mai găzduiască jocurile și, probabil, și-ar închide în curând activitatea.

Cu toate acestea, toate jocurile de cazinou online trebuie să respecte cerințe stricte de licențiere, ceea ce este mai semnificativ. Toate jocurile de blackjack pe bani reali care sunt accesibile publicului larg trebuie să fie supuse unor audituri de către terți. Aceste teste examinează codul sursă al jocului pentru a confirma faptul că furnizorii de software și creatorii de jocuri folosesc un generator de numere aleatorii autentic.

Cazinourile nu au nevoie să falsifice nimic

Trebuie să țineți cont de faptul că aceste cazinouri nu sunt obligate să își măsluiască jocurile în niciun fel. De ce? Pentru că fiecare joc de cazinou, inclusiv blackjack online, craps, ruletă și poker, este făcut pentru a asigura câștiguri consistente. Toate acestea se datorează unui concept cunoscut sub numele de avantajul casei.

Procentul de profit pe care un cazinou îl poate anticipa de pe urma unui joc este cunoscut sub numele de marginea casei. De exemplu, dacă un joc de cazino are un avantaj al casei de 1%, casa va câștiga în mod normal 1 leu pentru fiecare 100 de lei pe care jucătorii îi riscă. În timp ce procentul exact se schimbă în funcție de cazinoul online la care jucați, avantajul casei la majoritatea jocurilor de cazino este între 2-10%.

Din fericire, este posibil să reduceți acest avantaj al casei la sub 1% atunci când jucați blackjack. Acest lucru se obține urmând ceva ce este cunoscut sub numele de strategie de bază.

Cum să vă dați seama dacă jucați blackjack trucat

Vom discuta mai jos câteva dintre semnalele de avertizare ale unui cazinou online la care ai putea să-ți pui semne de întrebare cu privire la corectitudinea jocurilor. Dar țineți cont de faptul că niciun cazinou online respectabil și legitim, cu licență, nu va putea vreodată să ofere jocuri de cazinou trucate.

Fără licență de joc

În cazul în care un site web nu are o licență de joc online actuală, acesta este unul dintre cei mai mari indicatori că oferă blackjack online trucat. Datorită legilor și reglementărilor stricte, toate cazinourile online sunt acum obligate să posede o licență de operare activă. Nu ar trebui să vă faceți prea multe griji cu privire la blackjack online trucat atâta timp cât un cazinou are o licență de jocuri de noroc online.

Jucați la cazinouri online bine văzute ori de câte ori puteți.

Recenzile autentice ale jucătorilor pot fi de ajutor pentru persoanele care doresc să își facă o idee de la bun început despre modul în care un cazinou online își tratează jucătorii, chiar dacă nu ar trebui să le luați ca pe un „absolut” pentru a vă da seama dacă un cazinou utilizează jocuri trucate (sau chiar dacă este un cazinou prost, de altfel).

Desigur, ar trebui să știți că jucătorii care publică recenzii o fac frecvent doar după o întâlnire neplăcută. Firește, ca urmare, nu veți vedea atât de multe evaluări favorabile pe cât v-ați dori. Uitați-vă totuți după trend-ul recenziilor.

Maximizează profiturile la Blackjack

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci înainte de a juca blackjack este să înveți strategia de joc. Deși strategiile de blackjack nu vă vor permite să învingeți jocul, acestea vă vor permite să reduceți avantajul casei – uneori, foarte semnificativ. O strategie de bază de blackjack este concepută pentru a vă asigura că plasați pariurile optime în orice moment și că vă bucurați de un succes maxim posibil în timpul jocului.

Înainte de a juca (fie online sau offline), ar trebui să descărcați o diagramă de strategie de blackjack.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER