Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Podul care leagă localitățile Dej și Gherla rămâne în reabilitare. A fost depășit și al doilea termen de predare

Publicat acum

pe

Pod Gherla

Ieri, 30 iunie 2015, trebuia dat în folosință podul peste Someșul Mic, situat la intrarea în municipiul Gherla dinspre Dej, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Lucrările de construcție la podul peste Someșul Mic, de la intrare în municipiul Gherla, dinspre Dej, au debutat, potrivit Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), la data de 15 aprilie 2015. Aceste lucrări urmau să se finalizeze în decurs de două luni de zile, iar pe data de 15 iunie 2015, să fie dat în folosință. Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat, iar CNADNR a anunțat atunci că lucrările au fost devansate pentru o perioadă de încă 15 zile (n.r. până pe data de 30 iunie 2015).

Astăzi, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță că termenul de predare a lucrărilor a fost devansat pentru încă două luni, până pe data de 30 august 2015.

Cei mai afectați de măsura închiderii circulației rutiere sunt conducătorii auto care circulă pe relația Dej – Gherla – Sântioana – Târgu-Mureș. Aceștia sunt nevoiți să facă un ocol de câțiva kilometri, pe varianta ocolitoare a municipiului Gherla și să folosească cealaltă intrare în municipiu.

Drept urmare, gherlenii, dar mai ales dejenii vor mai avea de așteptat cel puțin două luni până când podul va fi dat în folosință, asta dacă nu cumva CNADNR va devansa din nou termenul de predare a lucrărilor.

FOTO – Arhivă

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER