Conectează-te cu noi

Administraţie

Poliția Locală Dej, întâlnire cu jandarmii clujeni. Ce s-a discutat

Publicat acum

pe

Mai mulți reprezentanți ai Poliției Locale Dej au participat ieri la o întâlnire cu reprezentanții mai multor forțe de ordine ale județului Cluj.

Marți, 31 ianuarie, începând cu ora 10:00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, a avut loc o întâlnire între comenzile Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, Inspectoratului Pentru Situații de Urgență a Județului Cluj, Poliției Locale Cluj-Napoca , Poliției Locale Dej, Direcției pentru Sport a Județului Cluj, ai Asociației Județene de Fotbal Cluj, ai cluburilor sportive cu care colaborează Jandarmeria clujeană, precum și cu reprezentanți ai firmelor de pază care asigură măsuri de ordine în incinta stadioanelor și sălilor de sport de pe raza județului Cluj.

Cu prilejul acestei întâlniri, menite să contribuie la îmbunătățirea modului de cooperare pe durata competițiilor sportive, s-au abordat mai multe probleme, între care:

  • obligațiile societăților specializate de protecție și pază sau ale personalului propriu al organizatorului care asigură măsurile de ordine și siguranță în incinta arenei sportive conform Legii nr. 4/2008 modificată;
  • obligațiile organizatorilor privind asigurarea unor condiții minime de siguranță ale arenelor sportive.

La activitate au participat reprezentanți ai cluburilor sportive CS „Universitatea” BT Cluj-Napoca, C.S. Politehnica Cluj, F.C. „Alb-Negru Universitatea” Cluj-Napoca, „Universitatea” Cluj, F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca, C.S. Sănătatea Cluj-Napoca, C.S. „Unirea” Dej, A.S. „Unirea” Jucu.

Din rândul firmelor de pază au fost prezente: „Nera Mureșan”, „P.P.Protect”și „Ly Security”.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER