Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Acțiune cu stația mobilă pentru întocmirea cărților de identitate în Jucu!

Publicat acum

pe

....

Mai multe persoane au sesizat un agent de pază al unui centru comercial din Cluj-Napoca despre faptul că un bărbat aflat în cabina de probă a unui magazin de haine se masturbează. Individul reclamat este poliţist la Satu Mare, iar ancheta a fost preluată de Parchet.

Reprezentanţii IPJ Cluj au declarat, sâmbătă, cpentru Mediafax, că agentul de pază a intrat în cabină, însă nu ar fi observat ceva în neregulă. Cu toate acestea a alertat Poliţia.

....

Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, care se afla într-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca, ar fi avut un comportament indecent în cabina de probă. Acesta ar fi fost observat de către persoane care se aflau în zonă şi care au anunţat agentul de securitate al magazinului. Acesta a intrat în cabină şi nu ar fi observat ceva în neregulă, însă a alertat organele de poliţie pentru investigaţii şi stabilirea veridicităţii celor sesizate. O patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie a mers la faţa locului, l-a preluat pe bărbat şi a întocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate”, au spus reprezentanţii IPJ Cluj.

Procesul verbal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, întrucât bărbatul este poliţist.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că mai multe persoane au sesizat că bărbatul din cabină se masturba, acesta fiind un poliţist de la o structură de Poliţie din Satu Mare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER