Conectează-te cu noi

Eveniment

POLIȚIST ÎMPUȘCAT în secția de poliție, în Reteag – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Politist impuscat Reteag comuna Petru Rares (2)

Șeful de post din Reteag a fost găsit împușcat, în această dimineață, în Secția 5 Poliție Rurală Petru Rareș.

Macabra descoperire a fost făcută, în jurul orei 8, de un coleg al bărbatului. În urma apelului la 112, la fața locului s-a deplasat o ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul împușcat în piept.

Zona a fost în scurt timp împânzită de criminaliști, care efectuează acum cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate.

Un bărbat care locuiește în imediata apropiere a secției de poliție ne-a declarat că l-a văzut pe șeful de post în această dimineață, în jurul orei 6, în curte, vorbind la telefon.

ACTUALIZARE 1: ”În dimineața zilei de 25 aprilie, în jurul orelor 8, șeful Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș a fost găsit de către un coleg în birou, prezentând leziuni provocate prin împușcare la nivelul pieptului. A fost anunțată ambulanța, iar personalul medical a constatat decesul. În cauză se efectuează cercetari sub supravegherea Parchetului„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Alexandra Vereşezan. Polițistul împușcat locuia în Beclenuț și avea doi copii.

ACTUALIZARE 2: Subcomisarul Ioan Tomoiagă, născut pe data de 23 noiembrie 1972, în Sînicolau Mare, era căsătorit și avea doi copii. A urmat Liceul Industrial din Beclean, unde a și lucrat ca polițist în perioada 1995-2002. Din anul 2009, Ioan Tomoiagă era șeful poliției Rurale Petru Rareș.

Potrivit unor surse neoficiale, polițistul ar fi lăsat un bilet de adio prin care își cere scuze pentru gestul extrem la care a recurs. Până în acest moment, nu se cunosc motivele care l-au împins să recurgă la un asemenea gest.

Primele imagini video de la fața locului:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER