Conectează-te cu noi

Eveniment

Polițiștii din Dej au acționat, ieri, în două intervale orare

Publicat acum

pe

Pentru menținerea unui climat optim de siguranță publică pe raza municipiul Dej și a comunelor arondate, creșterea gradului de disciplină rutieră și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, polițiștii dejeni au acționat la data de 13 iulie, în sistem integrat, pe raza de competență.

Astfel, efective din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej împreună cu polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Dej au desfășurat activități specifice, preventiv-reactive, în intervalele orare 09.00 – 12.00 și 18.00 – 21.00.

Au fost legitimate 72 de persoane, controlate 53 de vehicule și mai multe societăți comerciale.

Neregulile constatate au condus la aplicarea a 43 de sancțiuni contravenționale, 2 dintre acestea fiind aplicate la Legea 61/1991R pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, 41 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate unor participanți la trafic care nu respectau normele de circulație pe drumurile publice. În acest din urmă context, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au reținut 2 permise de conducere pentru nerespectarea limitei legale de viteză și au retras 2 certificate de înmatriculare.

foto: arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER