Conectează-te cu noi

Eveniment

Polițiștii din Dej au continuat acțiunile și în acest sfârșit de săptămână

Publicat acum

pe

Polițiștii municipiului Dej și ai Secției 4 Poliție Rurală au continuat și în acest sfârșit de săptămână acțiunile în vederea prevenirii evenimentelor rutiere și a consecințelor negative generate de acestea, precum și pentru creșterea gradului de siguranță în rândul cetățenilor, în zona urbană și rurală.

Acțiunea a avut caracter preventiv-reactiv, urmărind în egală măsură și respectarea normelor de protecție, stabilite pentru limitarea efectelor virusului Covid.19.

Cu ocazia activităților derulate, au fost legitimate aproximativ 160 de persoane și verificate 94 de autovehicule.

În total, au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, 48 dintre acestea fiind cauzate de nerespectarea OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce un permis și au retras două certificate de înmatriculare.

De asemenea, o persoană a fost sancționată conform Legii 61/1991R, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar alte 8 sancțiuni a fost aplicate în acord cu Legea 55/2020, pentru nerespectarea normelor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER