Conectează-te cu noi

Eveniment

Polițiștii din Dej au descusut ițele unui caz de furt de ovine și caprine

Publicat acum

pe

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baciu au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați de 29, respectiv 41 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din verificările derulate de polițiști, s-a stabilit faptul că în noaptea de 10/11 iulie a.c., cei doi bărbați, ajutați de un altul de 37 de ani, ar fi sustras circa 106 ovine și 8 caprine de la o stână de animale situată în extravilanul comunei Sânpaul, cauzând un prejudiciu de aproximativ 11.000 de euro.

În baza activităților investigativ-operative, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baciu împreună cu polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej, la data de 22 iulie a.c. l-au identificat pe bărbatul de 29 de ani, din județul Cluj, față de acesta fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

De asemenea, la data de 23 iulie a.c., față de bărbatul de 41 de ani, din județul Sălaj a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză și a investigațiilor desfășurate, polițiștii au recuperat aproximativ 85% din prejudiciul cauzat, animalele fiind depistate în proprietatea unui bărbat de 48 de ani, din comuna Florești, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Față de bărbații de 29 și 41 de ani, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În cadrul activităților polițiștii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER