Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Polițiștii din Gherla au reținut 11 permise, în weekend. Aproape 150 de persoane au fost legitimate

Publicat acum

pe

În weekend, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au desfășurat activități specifice pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație și pentru responsabilizarea tuturor categoriilor de participanți la trafic.

În urma activităților derulate au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale, în conformitate cu OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Din totalul de 11 permise de conducere reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 7 au fost reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

La nivelul Secției 7 Poliție Rurală Gherla, în perioada 22 – 24 octombrie a fost organizată o acțiune în scopul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19 pe raza comunelor arondate, precum și pentru menținerea unui climat optim, de ordine publică și siguranță rutieră .

147 de persoane au fost legitimate, iar verificările în trafic s-au efectuat față de 110 autovehicule.

Urmare a neregulilor constatate de polițiști, au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, 30 dintre acestea pentru abateri rutiere și alte 4 sancțiuni pentru nerespectarea Legii 61/1991R, Legii 132/2017, Legii 171/2010 și OUG 34/2008.

De asemenea, a fost reținute 7 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce și retrase 3 certificate de înmatriculare.

foto: arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER