Conectează-te cu noi

Naţional

Polițiștii din întreaga țară, MOMENT DE RECULEGERE pentru colegul lor Cristian Amariei, căzut în misiune!

Publicat acum

pe

În semn de respect şi solidaritate, astăzi, la ora 12:00, poliţiştii din întreaga țară vor ține un moment de reculegere în memoria colegului lor, Cristian Amariei, care a căzut la datorie, împușcat de suspectul pe care îl urmărea, într-o localitate de lângă Timișoara.

Timp de un minut, toate autospecialele din țară vor opri în afara carosabilului și vor porni semnalele acustice și luminoase în memoria colegului lor ucis de un traficant de droguri care încerca să-și asigure scăparea.

Cristian Amariei avea doar 43 de ani și a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare.

Ionel Marcel Lepa a fost dat în urmărire națională după ce duminică după-amiază, în încercarea de a-și asigura scăparea, l-a împușcat mortal pe agentul Cristian Amariei din cadrul Poliției Orașului Recaș.

Oamenii legii au reluat căutările azi-dimineață, în zona localității Izvin. Operațiunile au fost oprite puțin înainte de miezul nopții, însă în localitate au rămas peste noapte trupe de interventie și au fost menținute filtrele de circulație.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER